Антонио Бандерас е поредното звездно име, което се присъединява към актьорския

...
Антонио Бандерас е поредното звездно име, което се присъединява към актьорския
Коментари Харесай

Антонио Бандерас влиза в новия "Индиана Джоунс"

Антонио Бандерас е следващото звездно име, което се причислява към актьорския екип на " Индиана Джоунс 5 ", заяви Variety. Интернационалният артист състав включва освен Харисън Форд, който се завърна в основната роля на археолога авантюрист, също Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Шонет Рене Уилсън и Томас Кречман.

Снимките на приключенския филм започнаха в Pinewood Studios покрай Лондон през юни, само че съвсем незабавно се сблъскаха с първото затруднение, откакто 78-годишният Форд се контузи на подготовка за една от екшън сцените. Работата на снимачната площадка обаче продължи с останалите артисти. По това време Бандерас още не се бе включил към продукцията, а снимаше в Солун екшъна The Enforcer.

" Индиана Джоунс 5 "  е първият от поредицата за именития археолог, който се продуцира от компанията " Уолт Дисни " след покупката на " Лукасфилм " през 2012 г., и се осъществя след неколкократни отлагания. И до момента в който детайлностите за сюжета и какъв ще е героят на Бандерас към този момент се пази в загадка, то към този момент е известна датата на премиерата - 29 юли 2022 година

Режисьор е Джеймс Манголд, получил самопризнание от рецензията за работата си върху филмите " Логан " и " Форд против Ферари ". Стивън Спилбърг, който е режисирал първите четири епизода (първият излезе през 1981-ра, а последният през 2008 г.), остава ангажиран с разнообразни детайли от плана и е копродуцент дружно с Катлийн Кенеди от " Лукасфилм ", Франк Маршал и Саймън Емануел.

89-годишният Джон Уилямс, композиторът на незабравимите мелодии от поредиците " Междузвездни войни " и " Индиана Джоунс ", също остава на борда и ще сътвори музиката за кино лентата. Джордж Лукас, който е съавтор на героя, обаче няма да вземе никакво присъединяване във кино лентата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР